نکات طلایی برای ساختمان سازی

نکات طلایی ساختمان سازی در طراحی آشپزخانه

  • تامین نور با استفاده از پنجره و لوستر

آشپزخانه، قلب هر خانه است. مطابق نکات طلایی ساختمان سازی در طراحی آشپزخانه، قلب خانه بایستی نورگیر و دلباز باشد. اجرای آشپزخانه در قسمت های کم نور، فضای ساختمان را دلگیر جلوه می دهد. در طراحی پلان آشپزخانه از پنجره استفاده می شود. پنجره، دریچه ای برای ورود نور، روشنایی و هوای تازه به داخل آشپزخانه می باشد. آشپزخانه هایی که فاقد پنجره هستند، مدام بوی غذا می دهند و فضای دلگیری دارند. فضای دلگیر، اشتهای افراد را از بین می برد. استفاده از لوستر در تامین نور و روشنایی فضای آشپزخانه، اهمیت بالایی دارد.

  • کف سازی آشپزخانه

یکی از مراحل ساختمان سازی، کف سازی آشپزخانه است. بهترین متریال برای کف سازی آشپزخانه، استفاده از سرامیک می باشد. در کل، سرامیک در برابر خط و خش با دوام است. ساختمان سازها، اصولا از سرامیک رنگ روشن برای آشپزخانه استفاده می کنند. در حالی که، سرامیک رنگ روشن نیاز به تمیز کاری مداوم و مستمر دارد. از این رو، بهتر است از سرامیک های طرح پارکت استفاده کنید، چرا که سرامیک های طرح پارکت با هر فضایی، هماهنگ می شوند.

  • کاشی کاری آشپزخانه

یکی از نکات طلایی ساختمان سازی، کاشی کاری دیوارهای آشپزخانه است که با استفاده از دو نوع کاشی انجام می شود. دو نوع کاشی با قیمت های مختلف انتخاب کنید. از کاشی های قیمت پایین برای قسمت هایی که پشت کابینت قرار می گیرند، استفاده شود. کاشی های گران قیمت و شکیل هم مناسب دیوار بین کابینتی هستند. به این ترتیب، هزینه کاشی کاری آشپزخانه تا حد زیادی کاهش می یابد.

نکات طلایی ساختمان سازی در طراحی سالن نشیمن و سالن پذیرایی

  • گچ کاری دیوارها

یکی از نکات طلایی ساختمان سازی، گچ کاری دیوارها می باشد. پس از گچ کاری می توان از رنگ و کاغذ دیواری استفاده کرد. کیفیت گچ و گچ کاری در ساخت دیوارها اهمیت دارد. قاعدتا گچ مرغوب، سفید می باشد و می توان با مشاهده دیوار، کیفیت گچ کاری را سنجید. رنگ آمیزی دیوارها و استفاده از کاغذ دیواری بخشی از فرآیند ساختمان سازی نیستند! رنگ آمیزی دیوارها و استفاده از کاغذ دیواری به سلیقه شخصی صاحب خانه بستگی دارد. توصیه می شود از سنگ کاری دیوارها بپرهیزید، چرا که مدت هاست که از مد افتاده است.

نکات طلایی ساختمان سازی

  • گچ کاری سقف

در گچ کاری سقف بایستی مطابق با مد روز اقدام کرد. در گذشته از ابزار و قاب بندی برای گچ کاری سقف استفاده می شد. در حالی که امروزه گچ بری را با نور مخفی ترکیب می کنند و سقف را می سازند. در کنار گچ بری ها بایستی از لوسترهایی متناسب با فضای نشیمن و سالن غذاخوری استفاده کرد تا نور مورد نیاز فضا تامین شود.

  • قرنیز

یکی از نکات طلایی ساختمان سازی، قرنیز دیوارها می باشد. در گذشته برای قرنیز کاری دیوار از سرامیک یا MDF استفاده می شد. امروزه از پروفیل MDF و PVC برای قرنیز دیوار استفاده می شود که فوق العاده شیک هستند. پروفیل های MDF و PVC با تنوع بالا در بازار موجود می باشند. می توان رنگ قرنیزهای دیوار را با لوازم چوبی هماهنگ کرد.

  • کف سازی

یکی از نکات طلایی ساختمان سازی در ساخت سالن نشیمن و غذاخوری، کف سازی است. بهتر است کف سالن نشیمن و سالن غذاخوری با کف آشپزخانه هماهنگ باشد.

طراحی و ساخت سرویس بهداشتی و حمام

یکی از نکات طلایی ساختمان سازی در طراحی سرویس بهداشتی و حمام، ایزوگام درست و حسابی می باشد. در سرویس بهداشتی و حمام، آب و رطوبت موجب رشد باکتری و کپک می شوند. رشد باکتری و کپک به صورت لکه های نم در دیوارها و سقف ظاهر می گردند. از این رو، ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام اهمیت بالایی دارد. مرحله بعدی، کاشی کاری دیوارها است. از کاشی های مرغوب برای کاشی کاری دیوارها استفاده کنید. کاشی های بی کیفیت با گذر زمان، کدر می شوند و با هیچ ماده شوینده ای نمی توان آن ها را به حالت اول برگرداند. بهتر است که دیوار را از کف تا سقف، کاشی کاری نمایید تا فضای سرویس بهداشتی، یکنواخت شود.

طراحی همزمان توالت فرنگی و توالت ایرانی در سرویس بهداشتی اهمیت بسیار بالایی دارد. رنگ کاشی ها بایستی روشن باشد! کاشی های رنگ تیره، فضای سرویس بهداشتی و حمام را دلگیر و کوچک تر از چیزی که هست، جلوه می دهند. برای کف سرویس بهداشتی و حمام، سرامیک بهترین انتخاب است. هر چه ابعاد سرامیک بزرگ تر باشد، فضای داخلی سرویس بهداشتی و حمام، بزرگ تر دیده می شود. بسته به ابعاد حمام، بودجه مد نظر و منطقه ساختمان سازی می توان از وان هم بهره مند شد. قاعدتا برای حمام های کوچک نمی توان از وان استفاده نمود.

طراحی ساختمان

طراحی اتاق خواب ها

نکات طلایی ساختمان سازی محدود به موارد فوق نمی شوند. یکی از نکاتی که بایستی در ساختمان سازی رعایت شود، طراحی کمد دیواری در اتاق خواب ها می باشد. توصیه می شود در هر اتاق خوابی، کمد دیواری طراحی کنید. فرقی ندارد که ابعاد اتاق خواب کوچک است یا بزرگ! در هر صورت، وجود کمد دیواری ضروری است. کف اتاق خواب بهتر است از جنس سرامیک و ترجیحا مشابه سرامیک سالن نشیمن و سالن غذاخوری باشد. دیوارها بایستی گچی باشند و نیازی به رنگ آمیزی و استفاده از کاغذ دیواری نیست. مالک بسته به سلیقه خود می تواند دیوارهای را رنگ آمیزی یا از کاغذ دیواری استفاده کند. قرنیزهای دیوار اتاق خواب ها بهتر است با قرنیزهای سالن نشیمن و سالن غذاخوری هماهنگ باشند.

در گذشته، طراحان به فضای سالن نشیمن و سالن غذاخوری اهمیت می دادند ولی امروزه، توجه به سمت اتاق خواب ها رفته است. در گذشته، مراسمات و مجالس در منزل برگزار می شد و بزرگی سالن نشیمن و سالن غذاخوری اهمیت داشت در حالی که امروزه، مراسمات و مجالس در تالارها برگزار می شوند. بهتر است فضای سالن نشیمن را کنترل کرد. داشتن دو اتاق خواب بهتر از داشتن سالن بزرگ می باشد. از این رو، منازل با چندین اتاق خواب طراحی می شوند.

طراحی شکیل منازل و آپارتمان ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *